Activiteiten

De LerarenKamer onderneemt diverse gratis activiteiten, waarin ze samenwerken en verbinding zoeken met andere partijen als De Groene Golf (AOb), CNV Onderwijs en lerarenopleidingen.

Startersdagen: lezingen, workshops, collegiale consultatie en mogelijkheid tot netwerken.

De eerstvolgende Startersdag wordt i.s.m. de Universiteit van Tilburg georganiseerd op woensdag 29 november 2017: Leer te motiveren, motiveer om te leren. Voor meer informatie kun je kijken op de site van BSL. Meld je gratis aan via deze link!

Lessen in Passie: Leraren van het Jaar kunnen worden geboekt en geven een Les in Passie of Meesterklas vanuit hun onderwijsvisie en/of vakgebied.

Het Vak Meester: we bieden op Startersdagen, tijdens Starterscafés en open Lerarenlabs begeleide intervisie waarbij jouw hulpvraag centraal staat en je met andere starters in gesprek kunt.

LeraarBeroepsOriëntatie: overweeg je in het onderwijs te gaan werken, dan kun je een dag meelopen op een school.

De LerarenKamer zal in het nieuwe schooljaar weer actief bijdragen aan het Lerarencongres op 6 en 7 oktober. Meld je gratis aan voor dit prachtige evenement voor en door leraren!

Schooljaar 2016-2017 werden er verspreid over Nederland diverse startersactiviteiten georganiseerd door de LerarenKamer. Ben je geïnteresseerd in verslagen van eerdere activiteiten, zoals het Startersfestival op het Lerarencongres of ons event op de NOT? Lees de blogs.

 

 

Pagina delen